Пресове повідомлення - Відбулися 5-ті Звітно-виборчі збори ОУОН

Категорія: Пресові повідомлення
Дата публікації

Берлін, 14-16 червня 2024 р. – У суботу, 15 червня 2024 року, в Берліні відбулися 5-ті Загально-виборчі збори Об'єднання українських організацій в Німеччині (ОУОН). У них взяли участь 11 громадських організацій-членів Об'єднання, загалом - 20 осіб з усієї Німеччини, включно з представниками молоді.

До складу президії зборів увійшли Леся Шрамко-Керрес (голова), Степан Рудзінський (заступник голови зборів), Катерина Матей (секретар) та Ірина Сукенник (секретар).

На зборах було представлено вичерпний звіт про роботу ОУОН за крайні два роки. Також було ухвалено новий статут та обговорено нові проекти та цілі.

Відповідно до порядку денного зборів було обрано нові керівні органи ОУОН:

Правління

Голова: Ростислав Сукенник

1. заступник голови: Андрій Капроцький

2. заступник голови: Леся Шрамко-Керрес

Фінансовий референт: Степан Рудзінський

Секретар: Катерина Матей

Контрольна комісія

Голова: Андрій Несмачний

Член комісії: Юрій Бойко

Член комісії: Микола Карпунцов

В рамках загальних зборів у п’ятницю, 14 червня 2024 року відбулася зустріч з почесними гостями. Серед них були Посол України Олексій Макеєв, Президент Світового Конґресу Українців Павло Ґрод, Віце-президент Світового Конґресу Українців Володимир Когутяк, Президент Европейського Конгресу Українців Богдан Райчинець та Радник Посольства України в Німеччині Аліса Подоляк. Їхня участь і внески збагатили дискусії та підкреслили важливість співпраці між українськими організаціями в усьому світі.

Mitgliederversammlung 15.06.2024

Організації-засновники

Український Дім

Організація українських мігрантів, в основу діяльності якої входить будувати нові мости між новою та старою батьківщиною.

Heute299
Gesamt2556117
Copyright 2011. Joomla 1.7 templates. Dachverband der ukrainischen Organisationen in Deutschland